PROGRAM PUTOVANJA EUROIJADA 2017 ZA PUTNIKE IZ SRBIJE!

EUROIJADA 2017- PARIZ

 

TERMIN PUTOVANJA: 01.11 – 08.11.2017.

Da li je za vas Pariz grad svetlosti ili grad ljubavi? To su najčešći epiteti kojima se kiti Pariz, prestonica republike Francuske. Oni nam na sjajan način opisuju prestonicu naroda i zemlje koja se ponosi svojom slobodom i diči svojim bogatim kulturno-istorijskim nasleđem. Šetnja kroz kraljevski deo Pariza od Luvra do Trijumfalne kapije, čuvenim Jelisejskim poljima, potom odlazak do čuvene Ajfelove kule i panorama sa fantastičnog Trokadera,  preneće Vas u neka davna vremena kada su ovim ulicama šetali franuski kraljevi, umetnici, kompozitori, alhemičari i astrolozi – naučnici toga doba i ispuniti najlepšim uspomenama . Ispresecana mnogim mostovima, reka Sena se vekovima probija kroz naj-urbaniji deo Evrope, gde se sada nalaze najveće turističke atrakcije ovog multimilionskog grada od kojih krunu svega čini čuvena katedrala Notr Dam!

1.dan: (01.11.2017.)   Polazak iz Beograda u 22h. Noćna vožnja prema Italiji, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim pauzama po potrebi grupe.

 

2.dan:  (02.11.2017.)

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Grad mode, sporta, istorije, medija, kulture…lokomotiva čitavog industrijskog razvoja Italije…Jedna od najvećih i najlepših svetskih katedrala dominira centrom grada zajedno sa neverovatnom Galerijom Vitorija Emanuela II, koja vodi pravo do čuvene Milanske Skale. Grad Leonardove “Poslednje večere” i nezaobilaznog hrama fudbala, stadiona “San Siro”. Celodnevni boravak za razgledanje grada u pratnji vodiča i slobodno vreme za idividualni obilazak grada. Polazak za Pariz u večernjim časovima. Noćna vožnja.

 

3.dan:  (03.11.2017.) Dolazak u Pariz u prepodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: Rue de Rivoli, Palata Invalida (Les Invalides), Marsova polja (Champ-de-Mars), most Aleksandra III, muzej Louvre, Trg Concorde, Jelisejska polja (Avenue des Champs-Élysées). Trijumfalna kapija (l’Arc de Triomphe), Trocadero…  Smeštaj u hotelu. Kraće vreme za odmor. Po želji sledi fakultativni izlet: PARIS by Night, jedinstvena prilika za upoznavanje Pariza u svom večernjem sjaju uz odlazak u „Latinsku četvrt“ (jedan od najživopisnijih delova Pariza u samom srcu grada, tj. u blizini katedrale Notre Damm i ostrva Site…). Kraće upoznavanje sa boemskom četvrti grada, prilika za večeru u nekom od malih restorana u ovoj neverovatnoj četvrti. Povratak u hotel.. Noćenje.

 

4.dan:  (04.11.2017.) Doručak. Nakon doručka, počinju takmičenja. Odigravanje utakmica prema satnici / rasporedu turnira.  Noćenje.

 

5.dan: (05.11.2017.)Doručak. Nakon doručka, nastavak takmičenja, drugi dan. Odigravanje utakmica prema satnici / rasporedu turnira. Za sve one koji se ne takmiče, predlog- fakultativni izlet u muzej «VERSAJ» ili fakultativni obilazak Pariza u pratnji vodiča, fakultativni odlazak u muzej «LOUVRE» (najveći svetski muzej, sa neprocenjivim kolekcijama i remek delima drevnih kultura i najpoznatijih umetnika svih vremena – Mona Lisa, Veronesa, Kanini svatovi, Zlatni salon Napoleona III…). U večernjim satima fakultativni odlazak na izlet PARIS «BY NIGHT» – jednosatna romantična vožnja rekom Senom panoramskim brodićem „Bateaux Parisien“ nakon koje sledi poseta AJFELOVOM TORNJU (LE TOUR EIFFEL), uz fascinantnu panoramu Pariza noću… Noćenje.

 

6.dan: (06.11.2017.) Doručak.Nakon doručka, odjava iz hotela. Savršena prilika za posetu čuvenog Disneyland-a, fakultativni izlet.  Celodnevni boravak u Parizu, predviđen za samostalno razgledanje grada. Mogućnost samostalnog odlaska do turističkog središta Pariza, lokalnim železničkim prevozom »RER«. U kasnim večernjim satima, polazak za Minhen. Noćna vožnja.

7.dan: (07.11.2017.) U prepodnevnim satima stižemo u glavni grad Bavarske. Kraće razgledanje i  upoznavanje grada: Centralni trg, Kraljev trg, poznati Ludvigov put, kraj koga su i bavarska Državna biblioteka, Ludvig – Maksimilijanov univerzitet, Olimpijsko selo… Slobodno vreme sa celodnevnim boravkom u Minhenu. Uveče polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

8.dan: (08.11.2017.) Dolazak u Srbiju u podnevnim časovima.

CENA:

HOTEL MERCURE 4* 
1/3 room 159€     
1/2 room 179€    
http://www.euroijada.com/hotel-mercure-4/

HOTEL IBIS RED ORLY 3*
1/3 room 139
1/2 room 159
http://www.euroijada.com/hotel-ibis-red-orly-airport-3/

HOTEL IBIS RUNGIS 2*
1/3 room 134
1/2 room 154
http://www.euroijada.com/hotel-ibis-blue-rungis-2/

HOTEL IBIS BLUE ORLY 2*
1/3 room 129
1/2 room 149
http://www.euroijada.com/ibis-budget-orly-2/

Način plaćanja:

 Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti  po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate na sledeće načine:

 • GOTOVINSKI: 30% prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), a ostatak 15 dana pre početka putovanja.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.

 

Putno zdravstveno osiguranje:

Svaki putnik je OBAVEZAN da ima putno-zdravstveno osiguranje na putovanju za zemlje Šengenskog sporazuma! Organizator putovanja se obavezuje da će putnika upoznati sa uslovima putnog-zdravstvenog osiguranja. Agencija ne snosi troškove lečenja ukoliko putnik nema polisu putnog-zdravstvenog osiguranja.  OSIGURANJE SE MOŽE UZETI U MODENA TRAVEL D.O.O., Trg Slobode 4, Novi Sad ili u bilo kojoj osiguravajućoj kući u Srbiji! Ko nema osiguranje ne može da putuje u Pariz! Zakoni su vrlo rigorozni!

NAPOMENA: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija je dužna da obavesti već prijavljene putnike maksimalno do dve nedelje pre termina polaska i da vrati uplaćena novčana sredstva.

Cena aranžmana uključuje:

 • 3 noćenja sa doručkom u Parizu u hotelu sa 2*,3* ili 4* (po izboru paketa).
 • obilaske prema programu (panoramsko razgledanje Pariza, Milana i Minhena) u pratnji vodiča
 • turističkog vodiča tokom putovanja
 • organizacione i druge troškove

 

Cena aranžmana NE uključuje:

 

 • prevoz autobusima visoke turističke klase (klima, dvd/audio oprema) na navedenim relacijama prema programu (za polaske iz Beograda i Novog Sada- 90€)
 • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja 9€ ( 1€ po danu + 1€ za osiguranje prtljaga )
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 60 € po osobi.
 • fakultativne izlete (plovidba Senom, , izlet obilaska Pariza sa vodičem, party narukvicu)
 • ulaznice za muzeje i galerije koji se posećuju po ličnom izboru putnika (Luvr, Versaj).
 • usluge nepomenute u programu

 

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika sa polaskom iz Beograda

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije »MODENA TRAVEL« NOVI SAD  i YUTA-e

ZBOG INTERESOVANJA PUTNIKA, OMOGUĆEN JE I PROGRAM SA NOĆENJEM U MILANU, ZA ONE KOJI ŽELE DA SE ODMORE NA PUTU ZA PARIZ. OVA GRUPA, KOJA BUDE NOĆILA U MILANU, KREĆE 1.NOVEMBRA U JUTARNJIM ČASOVIMA IZ SRBIJE I TO VEČE SPAVA U MILANU. DOPLATA ZA OVAJ PROGRAM JE 25€. UJUTRU, 2.NOVEMBRA, SE PRIKLJUČUJU GRUPI KOJA STIŽE U MILANO NOĆNOM VOŽNJOM IZ SRBIJE.

7806

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *